Alstaviksvägen 11A, "Östra spinnhuset", 117 33 Stockholm  08-658 11 40  producent@moliereensemblen.com
Regissören och dramatikern Ann-Christine Magnusson är tillbaka efter jättesuccén Äta själv! med en ny och rafflande berättelse om längtan efter att bli stor och framför allt
– att få den där underbara gluggen mellan tänderna.

MolièreEnsemblen presenterar nu stolt: Tappa tand!
För familj, förskola och skola (4–8 år)
TRAILER
Marcus Johansson och Sara Turpin i Tappa tand!, en berättelse om efter att bli stor och framför allt – att få den där underbara gluggen mellan tänderna! Foto: Martin Skoog
VID FRÅGOR OM FÖRESTÄLLNING
OCH BOKNING: 
Sara Hedman, producent
070-790 89 47
producent@moliereensemblen.com
Tappa tand! Det finns nog ingenting på hela jorden som Ingrid önskar sig mer än det! Att få vicka och vricka fram och tillbaka inför allas förskräckta blickar. Att få bända, vrida och lirka tills –  äntligen –  tanden är väck och gluggen sitter som en smäck! Men om inte en endaste tand är lös, hur sjutton gör en då? Ingrid smider djärva planer, nu må det bära eller brista!

Tappa tand! spelar för målgruppen förskola och skola 4–8 år. Det är en rolig och underfundig 30-minutare om längtan, hopp och avundsjuka. Igenkänningsfaktorn är hög och föreställningen en riktig skrattfest för alla åldrar.  

Under repetitionerna har vi mött vår publik i mindre grupper och fått ovärderlig hjälp och uppslag om pjäsens tema. Barnen har livligt berättat deras egna tankar om tänder och gluggar. Hur många tänder tappar man egentligen? Och finns tandfen på riktigt?

Tappa tand! har premiär på Oktoberteatern i Södertälje den 23 april 2018 och kan nu bokas för hösten 2018 och våren 2019.
INFORMATION

MANUS
Ann-Christine Magnusson efter en idé av Amanda Klasa Fornhammar

REGI
Ann-Christine Magnusson

MEDVERKANDE
Sara Turpin & Marcus Johansson

SCENOGRAFI & KOSTYM
Johanna Oranen

LJUDDESIGN
Tina Paulson

LJUSDESIGN
Irmeli Strand

INSTRUKTÖRER
Miranda Moberg (dans)
Annika Arnell (dockspel)
Rickard Hasslinger (mim)

PRODUCENT
Sara Hedman

OFFENTLIG PREMIÄR
25 maj 2018